nl
Inloggen


Inloggen Registreer
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Joyetech eCom BT -  Blue Tooth Batterij Zilver 900 mAh

eCom-BT is een intelligente batterij, die kan worden aangepast op uw vaping gewoonte door middel van een bluetooth verbinding met de myVapors ™ App software. De Ecom-BT heeft een Bluetooth-functie die de draadloze overdracht van gegevens tussen uw mobiele telefoon en eCom-BT realiseert.

Inhoud Set 

1x eCom-BT Batterij 900mAh

 

Bluetooth-chip 
De Bluetooth chip kan data opslaan, beheren en draadloos overdragen op uw smartphone. My Vapors™ App-software wordt ook wel "myVapors ™ voor mobiel" genoemd. Een soort van mobiele software, die speciaal is ontwikkeld voor het gebruik van e-sigaretten met Bluetooth-functie. Het is geschikt voor zowel Android en IOS-systeem.

Bluetooth-connectiviteit 
In "myVapors"-interface, kunt u het verstelbare wattage zien (5-10W), de weerstandwaarde van de atomizer en hoe lang de batterij van uw eCom-BT nog meegaat, evenals het aantal pufjes dat u hebt genomen en zelfs hoeveel geld u deze dag / week / maand / jaar hebt bespaard.

Algemene instellingen 
Klik op de knop in de linker bovenhoek en er verschijnt een pop-up menu, de 'algemene' instellingen. De Optie "Instelling" laat je je damp gewoontes aanpassen en uw gezondheidstoestand te controleren.

Onder instelling "Record", ziet u een grafiek. Deze grafiek laat het toe om de gegevens, bijvoorbeeld hoeveel pufjes u per dag per dag / week / maand / jaar neemt? En hoe lang denkt u dat u per dag / week / maand / jaar dampt?

Onder instelling "Time", ziet u een overzicht van de inhaleringen die u neemt. Wanneer u een trekje neemt, maar ook hoe lang een trekje duurt, onder welke wattage?

Onder 'Locatie' kunt u met behulp van Google Map zien waar u heeft gerookt.

Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 14,50
Aantal: Bestellen

Voorraad

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.

Bestellen via de webwinkel is alleen toegestaan indien u 18 jaar of ouder bent